59 kutyanév a husky típusú kutyafajtáknak!

husky 2 - 59 kutyanév a husky típusú kutyafajtáknak!

Kutyanevek husky kutyáknak

Husky kutyanevek keresése foglalkoztat a kölyökkutyádnak? Ha igen, akkor a megfelelő helyre jöttél, mert listába szedtük és kategorizáltuk azokat a kutyaneveket, amelyek a legjobban illenek a husky kutyafajtához.

husky 1 - 59 kutyanév a husky típusú kutyafajtáknak!

Az egyedi kutyanév tükrözi a kutya személyiségét, ha a te husky kutyádnak olyan neve van, ami nem szerepel az alábbi listákon, oszd meg a többiekkel a bejegyzés végén, egy hozzászólásban.


cshow - 59 kutyanév a husky típusú kutyafajtáknak!

A meteorológiai és csillagászati jelenségek által inspirált husky nevek

1. Hamu
2. Aurora
3. Hópihe
4. Hópehely
5. Hógolyó
6. Iggy (Iglu)
7. Nova
8. Yuki (Japán )
9. Orion

Ha a husky kutyák kerülnek szóba, akkor legtöbben azonnal a szánhúzó állatokra gondolnak, akik suhannak a tájon és rendkívüli strapabírással bírnak. Tény pedig, hogy sokféle husky fajta létezik, a szibériaitól kezdve az alaszkain át egészen a vegyes, már-már felhígult fajtákig.

husky - 59 kutyanév a husky típusú kutyafajtáknak!

Fiú, Kan Husky kutyanevek

1. Artemis
2. Gavallér
3. Boomer
4. Kody
5. Conan
6. Duke
7. Herceg
8. Jerikó
9. Logan
10. Loki
11. Max
12. Milo
13. Parker
14. Zorro

A Kutyahideg című nagysikerű filmben látott állatokról azonban kevesen tudják, hogy nehezen fegyelmezhetőek, és igencsak féktelenek. Ennek ellenére azonban tény, hogy a husky szépsége, megjelenése és személyisége miatt is nagy népszerűségnek örvendő kutya fajta.

husky 2 - 59 kutyanév a husky típusú kutyafajtáknak!

Lány, Nőstény Husky kutyanevek

1. Anasztázia
2. Bella
3. Chanel
4. Kloé
5. Electra
6. Keesha
7. Luna
8. Maya
9. Roxy
10. Rubin
11. Sahéba
12. Sierra
13. Sophie
14. Vénusz
15. Zoe

Szibériai husky: szoros rokonság a farkassal

A szibériai husky az egyik legrégebbről ismert fajta, amelyről azt mondják, még szoros kapcsolatban állt ősével, a farkassal. Talán éppen ennek is köszönhető a benne rejlő erős vadászösztön, ami akár a család cicái iránt is megnyilvánulhat. Azt szokták ezért mondani, hogy a szibériai husky nem feltétlenül javasolt akkor, ha egyéb kisállatok is megtalálhatóak a családban.

husky 3 - 59 kutyanév a husky típusú kutyafajtáknak!

Szibériai husky kutyanevek minden nemhez

1. Beo-woof
2. Láng
3. Bones
4. Chinook
5. Agyar
6. Szellem
7. Freedom
8. Nanook
9. Fantom
10. Turbo
11. Suttogó
12. Yeti

Elsőre talán nem is gondolnánk, de a husky igencsak szófogadatlan, és bár minden csak nevelés kérdése, de az ösztönöket szinte lehetetlen kiölni az állatból. Intelligenciája ellenére nagyon makacs, és többrétegű bundája miatt annak tisztítása és karbantartása is nagy odafigyelést igényel.

Alaszkai husky, a tipikus verseny állat

Az alaszkai husky típussal nem csak versenyeken találkozni gyakran, de a szánhúzás terén is fontos érdemei vannak a fajtának. Akár szélsőséges időjárási körülmények között is megállja a helyét, ami származási helyéből adódóan nem is csoda. Személyében energikus munkakutyát kaphatunk, és bár színe és mintája őseire emlékeztet, mégis egy kedves, de kalandor lélekkel rendelkező állatnak számít.

szanhuzo husky - 59 kutyanév a husky típusú kutyafajtáknak!

Kutyák, amelyek hasonlítanak a huskyra

A vérvonal felhígulásával persze számos olyan fajta is megjelent, melyek nem kifejezetten a husky kutya fajtához tartoznak, de megjelenésüket illetően mégis hasonlóak. Az alaszkai malamut méretét illetően nagyobb, strapabíróbb, a grönlandi kutya pedig egy nagy kölyök, ami esetében egyúttal makacssággal és domináns viselkedéssel társul.

Husky kutyanevek, amelyeket helyek ihlettek

1. Alaszka
2. Cheyenne
3. Dakota
4. Kékes
5. Juno
6. Maru
7. Mátra
8. Montana
9. Reno

Felelős állattartóként mindenképpen megfontolást igényel, hogy milyen fajtára esik a választás. Érdemes figyelembe venni azt is, hogy tudunk-e elegendő aktivitást biztosítani leendő kedvencünk számára, vagy jelleme mennyire passzol elképzeléseinkhez, mindennapi időbeosztásunkhoz.

You May Also Like

Vélemény, hozzászólás?


Hirdetés

Kutyafajták
Legfrissebbek


Instakutya sorozatunk bemutatja Tesla a nőstény ausztrál juhászkutya 343x228 - #Instakutya sorozatunk bemutatja: Tesla a sportos ausztrál juhászkutya

#Instakutya sorozatunk bemutatja: Tesla a sportos ausztrál juhászkutya

Ismerd meg Teslat – nőstény ausztrál juhászkutya – aki készen áll arra, hogy új személyi edződ legyen. Nem is olyan rég a sportos kutya bemutatta edzőtermi képességeit a @teslatheminiaussie Instagram ...
Bővebben
7 egyértelmű jele annak hogy kutyádnak azonnal egy állatorvosra van szüksége 343x228 - 6 egyértelmű jel, hogy kutyádnak azonnal egy állatorvosra van szüksége!

6 egyértelmű jel, hogy kutyádnak azonnal egy állatorvosra van szüksége!

Számos betegség tünete nem mindig egyértelmű jele annak, hogy a kutyával azonnal állatorvoshoz kellene fordulni. A kutyabetegség tüneteinek felismerése az egyik legnagyobb kihívás lehet a gazdik számára. Miért? A háziállatoknál ...
Bővebben
Mire számíthatsz az első 24 órában újdonsült kutyáddal 343x228 - Mire számíthatsz az első 24 órában újdonsült kutyáddal?

Mire számíthatsz az első 24 órában újdonsült kutyáddal?

Az újdonsült kiskutya-családtag első napja új otthonában hasonlóképpen zajlik, mint egy újszülött első 24 órája családja körében. A húzódzkodástól az összebújásig göröngyös lehet az út, hiszen meg kell ismerkedni egymással, ...
Bővebben
Amerikai pitbull terrier erős sokoldalú és imádja az embereket 343x228 - Amerikai pitbull terrier - erős, sokoldalú és imádja az embereket

Amerikai pitbull terrier – erős, sokoldalú és imádja az embereket

Az amerikai pitbull terrier ősének a középkori Anglia marháit terelő bulldogot tartják. Ezek a bulldogok a mostaniakkal ellentétben masszív, nagyobb méretű kutyák voltak, éppen ezért gyakran használták őket fel az ...
Bővebben
Miért kell hagynod hogy a kutyád szimatoljon séta közben 343x228 - Miért kell hagynod, hogy a kutyád szimatoljon séta közben?

Miért kell hagynod, hogy a kutyád szimatoljon séta közben?

A kutyák sétáltatás közben buzgó szaglászásba, szimatolásba kezdenek, hiszen az őket körülvevő környezetben remek ingercsomagot vélnek felfedezni, ami számtalan érdekes információt szolgáltat számukra. Ne csodálkozzunk, ugyanis négylábú kedvencünk nem kevesebb ...
Bővebben