Mi a nemharapok.hu szolgáltatás kereső? – Azon személyek vagy vállalkozások adatbázisa, akiket a nemharapok.hu weboldalon regisztráltak a kutyás szolgáltatásokkal kapcsolatban.

Adatbázisunkban történő regisztráció ingyenes.

Az adatbázisunkban szereplő elérhetőségeket nem adjuk át harmadik félnek, marketing tevékenységek lebonyolítása céljából.

Kérésre a weboldalunkon történő regisztráció adatait bármikor eltávolítjuk a weboldalunkról és az adatbázisunkból, csak írj nekünk egy e-mailt vagy töltsd ki a kapcsolati űrlapot.

Felelősség
Nem vállalunk felelősséget azokért a tartalmakért, termékekért és szolgáltatásokért, amelyek a nemharapok.hu oldalain megtalálhatók. Nem vagyunk ügynökség, így a regisztrált felhasználókkal nincs külön kapcsolatunk, csak az adatbázisunkban regisztráltak/szerepelnek.

Minden regisztrációval a felhasználó felelőssége a helyes és pontos adatok megadása és az ebből kifolyólagos minden jogi következmény a regisztrált felhasználót érinti.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy a nemharapok.hu weboldalon az információk naprakészek és helyesek legyenek, de garanciát nem vállalunk a regisztrált vállalkozások, szolgáltatások vagy termékek információinak teljességét illetően. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy az ilyen információk és anyagok pontatlanságokat vagy esetleges hibákat tartalmazhatnak, és a nemharapok.hu weboldal tulajdonosa és üzemeltetői elállnak minden felelősséget illetően a helytelenül regisztrált információkkal kapcsolatban az adatbázisunkban.

Csalások
A regisztrációval minden felhasználó tudomásul veszi és elfogadja, hogy abban az esetben, ha a nemharapok.hu weboldal üzemeltetői vagy szerkesztői ésszerűen gyanítják, hogy a regisztrált információkkal és a szolgáltatásokkal csalárd tevékenységek folynak, a nemharapok.hu fenntartja a jogot az ilyen tevékenységekben részt vevő összes fiók azonnali megszüntetésére, az illetékes hatóság értesítésére és minden szükséges információ megadására az eljáráshoz és a nyomozáshoz.